Beoordelingen van Markt 23 Sneek

Recente recensies van Markt 23 Sneek

5 sterren na 70 reviews

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Heerlijk gegeten. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het in het begin van bestellen zo goed was en nu achteruit is gegaan! Eerst kreeg je nog een goede lekkere salade en nu alleen een paar stukjes komkommer en tomaat. De spareribs waren nogal soppig aan de onderkant toen ik ze uit het bakje haalde. Volgens mij waren ze ook niet gegrild. Jammer... had me er zo op verheugd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben er enorm van genoten, het was zo goed warm en enorm lekker raad het zeker aan!!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, ruim voldoende. Erg lekker.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastich, een mooie manier om een BBQ te houden. Prima verzorgd en mooie porties. Een compleet pakket met vooraf een broodje met lekkere smeerseltjes en goed smakelijk vlees. Een lekker stukje cheesecake als toetje. Een aanrader!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het barbecueën met jullie vlees en toebehoren was geweldig lekker!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag een heerlijke BBQ gehad met de BBQ Box van Markt23! Echt een aanrader als je zin hebt in een lekkere BBQ met goed vlees, mais, lekkere frisse meloen salade en een stokbrood met 3 verschillende smeersels!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een heerlijke maaltijd gehad.👍

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was super, patat was niet helemaal gaar

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een keurige en aardige bezorger, wij hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader 👍🏻

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs besteld, 800 gr en maar 500 gr gekregen. Na bellen werd er netjes extra op mijn adres afgeleverd maar zonder verdere excuses of iets. De extra spareribs waren slecht schoongemaakt en daardoor minder van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was slap en niet doorgebakken en het broodje van de hamburger was een spons. Hamburger was wel goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorgservice.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd geleverd!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had mij er zo op verheugd .iedereen was zo positief over de burger. Hij was lekker maar helaas lauw, de patat die er bij zat was koud, kon gelijk in de prullenbak. Was een tegen beller. Een tip is betere werkhouding boxen bestellen. Als je iets bij snackbar v.d Wal besteld is het gaat.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en netjes bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed optijd en het eten was lekker. Helaas was de patat wel aardig slap... Voor de rest hebben we genoten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd en lekker eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en de patat was ook perfect vind jullie patat tot nu toe een van de beste met bezorging vaak als je patat bezorgt krijg je sloffe friet maar deze waren krokant. En de sparrips waren een dag later ook nog super

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel geld voor weinig, jammer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een feestje, en goed verzorgd. Leuk om thuis uit eten te gaan met het gezin. Het eten was heerlijk en genoeg. Twee kleine aandachtspunten: Carpaccio was wel erg koud en zat niet zoveel smaak aan, en de hoeveelheid afval nadien schok ik wel van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ook het persoonlijke kaartje was erg leuk.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht, helemaal geweldig verzorgt en bezorgt. Was een cadeautje voor m’n zus waarmee ik altijd eet bij de markt. Jullie worden allen zo vreselijk gemist. Op het moment dat het weer mag graag een reservering op woensdag en vrijdag om even in te halen. ❤️

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Dik tevreden!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gegeten de fajitas pollo en de fajitas carne. Het was ruim voldoende. We hebben heerlijk gegeten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk “thuis” gegeten. Prima kwaliteit, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Maar de patat kan beter Iers meer vdoorgebakken worden. Nu niet echt lekker.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld en snel klaar! De bestelling plaatsen via de link online werkt top en het afrekenen is ook super simpel. En niet te vergeten... het eten smaakt heerlijk! ;-)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 3 gangen diner genoten thuis in deze bijzondere tijd! Goeie service in deze bijzondere tijden!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geholpen met geweldig eten Volgende keer zeker in het restaurant !

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kipsate en Thaise curry smaakte goed. Bestelling kwam stipt op tijd en was goed warm! Zeker een aanrader.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mooi op afgesproken tijd. Eten was goed en lekker, maar als je eerlijk bent kan je het niet vergelijken als je het vanuit de keuken op je bord krijgt in het restaurant. Dat heeft toch mijn voorkeur. Besteld om de horeca toch een beetje te ondersteunen. Ik hoop snel bij jullie weer een tafel te kunnen reserveren. gr. Frank

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was perfect!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets dan lof!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanuit Canada was het mogelijk een heerlijk dinner te laten bezorgen bij mijn ouders vandaag. Grote klasse het was geweldig. Makkelijk bestellen en betalen, goed eten en ik werd goed op de hoogte gehouden. Top!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed verzorgt en keurig op tijd bezorgt!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deel van onze bestelling was verwisseld met de buren, gelukkig hadden we dat snel door en alsnog 1 tas geruild

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker. Markt 23 burger en de sate. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke paasbox! Alles ziet er heel mooi uit, netjes verpakt en op een persoonlijke manier versierd. Helemaal top.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bezorgd op de afgesproken tijd! Heerlijk gegeten!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend bedankt voor de feestelijke bezorging! Het ontbijt was TOP

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg bereid. Goed warm ( heet) bij bezorging. Keurig op tijd en een aardige bezorgster.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de kwaliteit, was heerlijk. Exact op de aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voortreffelijk gegeten. De ophaaltijd was 19.00 uur en ook op dat tijdstip stond het eten voor 3 personen dampend voor ons klaar. Hulde voor dit initiatief.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en snel Kwaliteit viel ons tegen, broodje was koud en klef. Salade erg simpel Al met al niet beter dan gewone snackbar, maar wel voor hogere prijs.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Fijn dat jullie op deze manier werken op dit moment.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn bijzonder tevreden. Goed dat jullie het op deze manier proberen. Heel veel succes en hopelijk weer tot snel in het restaurant.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Op tijd en super aardige bezorger! We gaan dit vaker doen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten thuis! Compleet met sausjes en het toetje was VERRUKKELIJK!! Citroen merengue taartje... Jummie 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Op tijd klaar en kon vrij makkelijk later op de dag nog een bestelling toevoegen omdat we onverwacht een eter kregen. Dik voor elkaar en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was dik voormekaar. Heerlijk gegeten tegen een acceptabele prijs.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super netjes geregeld. Geen persoonlijk contact binnen de 1,5 meter, schoon en wat natuurlijk ook heel belangrijk is, het was erg lekker.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten top! En alles heel goed georganiseerd. Wij gaan het zeker vaker doen . Bedankt medewerkers markt 23

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden beiden heerlijke spareribs! De mogelijkheid om in deze tijd af te halen is perfect natuurlijk. Complimenten voor markt23. De smaak en service is top

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Hadden niet alle producten ontvangen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Wel erg weinig friet. Groetjes

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna super! Zowel de saté als de spare ribs: Heerlijk van smaak Hoeveelheid ruim voldoende Prima bijgerechten Niet héél warm. Ook absoluut niet koud hoor, dus gewoon prima maar misschien is een alu folietje de oplossing! Citroen merengue kan ik wel van blijven eten... Gaan zeker weer bestellen!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was qua smaak lekker, alleen niet echt warm meer. Erg jammer. Ook misten we de tzaziki-saus bij het broodplankje. De pizza en brood waren zowat koud. De Spare-ribs waren heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super,bedankt :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een verjaardagsdiner voor mijn zoon . Ze vonden het heerlijk en geweldig en bedankt voor de extra verrassing die erbij zat. Super service en heerlijk eten 👌

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Het eten stond netjes op de afgesproken tijd klaar. De portie spareribs was voor man aan de kleine kant. De frites en salade erbij was heerlijk.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was dik voor elkaar! Goede smaak, leuk opgemaakt ondanks dat je thuis eet. Ben je toch huis uit eten. Voor de maatregelen die zij op dit moment moeten handhaven, dik voor elkaar! Tot snel @markt23

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit eten is natuurlijk altijd leuker en makkelijker, maar met deze optie krijgen we toch nog lekker eten van markt23 thuis! Super geregeld!